OMA VALINTANI:

Vienna

Värien käyttö on hyvä keino tehdä saunastasi persoonallinen. Vienna-kiukaita on saatavana kolmea eri väriä: merensininen, viileä harmaa ja musta. Tarvitseeko edes sanoa, että sininen on minusta aivan ihana?
Vienna-kiuasta voi säätää niin, että siihen mahtuu joko 12 tai 20 kg kiuaskiviä. Pienempi kivimäärä lämmittää saunan nopeasti, kun taas enemmän kiviä käyttämällä saa pehmeän ja täyteläisen löylyn.
Vienna-kiuas on täydellinen valinta moderneihin kotisaunoihin kuten minun. Seinään kiinnitettävä malli on helppo asentaa ja käyttää.

TOIMIVUUTTA

NOPEUTTA

Tehokas Vienna lämmittää saunasi todella nopeasti.

HÖYRYÄ
TEHOKKAASTI

Keskitason höyryntuotantoa niille, jotka pitävät hieman kuivemmasta löylystä.

LÄMPÖTILA

Vienna-kiukaan avulla saat saunasta halutessasi todella kuuman.

Lisan vinkit

Tee kodistasi taivas

INSPIRAATIOTA

Ympäröi itsesi esineillä, joita rakastat, äläkä pelkää laittaa niitä näkyviin. Tee itsellesi jatkuvasti mielialojen mukaan muuttuva taulu, joka sisältää sekä muistoja että inspiraation lähteitä. Se on hyvä keino saada tila tuntumaan kodilta.

Luo monivivahteinen sisustus

Käytä mitä sinulla on, ja anna jokaisen esineen kertoa oma tarinansa. Yhdistele! Yhdistele rohkeasti erilaisia tyylejä, värejä ja pintoja ja luo todella persoonallinen ja inspiroiva ilmapiiri.

Taivaallisia tuoksuja

Minusta mikään ei anna sellaista hyvinvoinnin ja kodikkuuden tunnetta kuin vastaleivotun leivän, puhtaan pyykin tai vastajauhetun kasvin tuoksu. Pidän kaapissani ja laatikoissani aina herkullisen tuoksuisia saippuoita, ja minusta on ihana pirskottaa vuodevaatteisiin hieman väriminttua.
16:00Löysin puutarhasta kätkettyjä aarteita
17:22Sain valmiiksi leikekirjan Japanin-matkastani
Start Rewarding Yourself Now

Miksi valitsin
SUVI-malliston

Oli ihanan helppoa uudistaa saunani Helon Suvi-malliston peruslaudepaketin avulla. Suvi-lauteiden mitat voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta, ja monipuolisen muotoilun ansiosta ne sopivat täydellisesti kaikkiin saunatiloihin: niin mökille, kaupunkiin kuin tunturikämpälle.

Luovana sieluna haluan aina antaa ympäristölle oman leimani. Valitsin vaaleat haapalauteet, ja olen käsitellyt Suvi-lauteeni saunavahalla. Sen lisäksi, että vaha parantaa niiden ulkonäköä ja korostaa puun kaunista kuviointia, se myös suojelee kalusteiden pintaa, niin että vaalea puu pysyy raikkaana ja puhtaana vuosia ja taas vuosia.

Tee itse kuorintavoiteet
kotikylpylääsi

Superhelppo sokerikuorintavoide

Valmistusaineet

 • oliiviöljyä
 • eteeristä öljyä
 • hienoa sokeria

Valitsen yleensä laventeliöljyn, koska rakastan sen rauhoittavaa vaikutusta, mutta vanilja ja ruusu ovat aivan yhtä ihania! Ja kun kerran aloitat, mikset tekisi samalla isoa annosta. Laita se kauniiseen lasipurkkiin ja aseta näkyvälle paikalle kylpyhuoneeseen.

Piparminttua ja sitruunaa sisältävä kuorintavoide jaloille

Valmistusaineet

 • merisuolaa
 • jojobaöljyä
 • manteliöljyä
 • eteeristä piparminttuöljyä
 • yhden luomusitruunan kuori

Tämä kuorintavoide tuoksuu taivaalliselta, ja se saa hetkessä veren kiertämään jaloissasi. Käsittelyn jälkeen jalkasi tuntuvat pehmeiltä ja virkistyneiltä, ja jaksat taas tanssia vaikka koko illan!

Kookospähkinää ja kahvia sisältävä piristävä kuorintavoide

Valmistusaineet

 • jauhettua kahvia
 • kookosöljyä
 • hienoa sokeria
 • kanelia

Kahvia antioksidanttien vuoksi, kookosöljyä kosteuttamaan, kanelia verenkierron vuoksi ja sokeria kuorinta-aineeksi. Sekoita ja nauti!

16:00Löysin puutarhasta kätkettyjä aarteita
17:22Sain valmiiksi leikekirjan Japanin-matkastani
Start Rewarding Yourself Now

Kotini on taivaani

Aivan kuin liesi ennen vanhaan, saunani on kotini sydän. Minäpä kerron, mitä rakastan Vienna-kiukaassani.