OMA VALINTANI:

Cava

Cava-kiukaan asetuksia voi säädellä useilla eri tavoilla. Valitsin Cava-kiukaan sen yksinkertaisuuden vuoksi.
45 kiloa vankkaa kiveä varmistaa lämmön ja höyryn tasaisen leviämisen ja toimii samalla tehokkaana lämpövarastona parantaen energiatehokkuutta.
Cava-kiukaan ruostumaton teräksinen ulkokuori on sekä kestävä että tyylikäs. Kuka väittää, ettei kauneus voisi olla pinnassa?

TOIMIVUUTTA

NOPEUTTA

Täydellinen kiuas ja ihanteellinen kompromissi, jossa yhdistyvät tehokkuus ja suorituskyky.

HÖYRYÄ
TEHOKKAASTI

Cava tuottaa keskitason tai suuria höyrymääriä, joiden ansiosta saunassa voi uppoutua ihanan lempeisiin löylyihin.

LÄMPÖTILA

Cava on täydellinen valinta sinulle, joka pidät keskilämpöisestä saunasta. Minulle se on juuri oikea.

Markuksen vinkit

5 suosikkilaitettani

Trace

Tuen sisäistä nörttiäni Trace Action Sports Trackerin avulla. Päälaite on pieni, painaa vain noin 40 grammaa ja sillä voi seurata ja mitata parhaita liikkeitä joko surffilaudan, suksien tai lumilaudan päältä. Se mittaa nopeutta, matkaa, käännöksiä, korkeutta, ilma-aikaa jne.


GoPro

Tätä laitetta kannan mukanani lähes joka paikkaan. Tietysti kuvien ottaminen ja niiden jakaminen Instagramissa tai Facebookissa on OK, mutta usein tulee vastaan tilanteita, jotka ovat vain liian jännittäviä, outoja tai pelottavia kameralla vangittaviksi. GoPro Hero4:n avulla saan vangittua koko asetelman, tunnelman ja tilanteen. Voin muokata otosta nopeasti ja kenties lisätä musiikkia ja sitten joko jakaa sen jonkun kanssa tai vain tallentaa sen omaksi ilokseni. Jokaisella pitäisi olla sellainen.


Jawbone Up

En sanoisi sitä ihan hengenpelastajaksi, mutta se todellakin auttaa pysymään tietoisena fyysisestä aktiivisuudestaan ja ylläpitämään kuntoa ja terveyttä – ja toivottavasti elämään pidempään. Jawbone on älykäs ja kätevä kuntoseurantalaite, joka ylläpitää taulukoita ruokavaliostani, kuntoilustani ja nukkumistavoistani. Pidän laitteistani, ja Jawbone sopii tarkoitukseensa täydellisesti.

LG Home Chat

Olen perheellinen mies, tavallani edistyksellinen ja moderni, mutta en mahda mitään sille, että haluan miesluolan huippuratkaisun – mahdollisuuden tarkistaa jääkaapin oluttilanteen langattomasti. LG Home Chatin avulla voisin lähettää jääkaapilleni tekstiviestin, niin se kertoo tunnollisesti, kuinka monta olutta minulla on vielä jäljellä. Mutta minun pitäisi tietysti vielä suostutella joku hakemaan olueni. LG Home Chatin avulla voisin myös käskeä robottipölynimurini siivoamaan ja pesukoneeni pesemään pyykit.


Bosen melua vaimentavat
in-ear-kuulokkeet

Koska en mielelläni pyydä hiljentämään melua ympärilläni, olen löytänyt loistavat kuulokkeet, joiden melunvaimennuskyky kilpailee useimpien suurten ja hankalienkin kuulokemikrofonien kanssa. Bose Quiet Comfort 20i akustiset melua vaimentavat kuulokkeet ovat valintani matkoilla, urheillessani tai vain rentoutuessani.

11:00Loistavia laitearvosteluja päivän lehdessä
12:30uusi käyttöjärjestelmä. Se on todella nopea.
Start Rewarding Yourself Now

Omaa tilaa,
hanki omasi

Tarkkailen aina omaa toimintaani, ja löydän ideoita ja ratkaisuja huolellisen valmistelun myötä. Omien huolellisten tapojeni pohjalta. Olen hyvin tulisieluinen ihminen, mutta uskon lujasti korvien sulkemiseen melulta ja siirtymiseen pois meluisalta paikalta. Se on minun tapani miettiä ja arvostaa omia saavutuksiani. Jokaiseen päivään sisältyy pieniä voittoja. Olen tietoinen niistä. Arvostan niitä ja käytän niitä keinona itseni palkitsemiseen.

Minuun tekivät vaikutuksen Linea-malliston yksinkertaisuus ja minimalismi. Mielestäni sen suunnittelu luo rentouttavan ilmapiirin ja tuo runsaasti mukavuutta. Kehoni on hyvin viritetty ja erittäin monipuolinen instrumentti. Käytän sitä täydellä teholla, mutta annan sen latautua saunani hiljaisuudessa. Käsityötaidon tunne ja Linea-malliston muunneltavuus tarjoavat mahdollisuuden räätälöityihin ratkaisuihin, joilla pyritään täydelliseen tulokseen. Ruostumaton, teräksinen Cava-kiuas sopii täydellisesti Linea-saunani yleiseen estetiikkaan.

Energiatehokkuus – listani
kärjessä

Muotoilun täydellisyyttä

Valitsin Helon saunani toimittajaksi, koska he tekevät jatkuvasti töitä tuotteidensa laadun ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Mielestäni Helo näkee huomattavasti vaivaa suunnitellakseen erittäin toimivia, tehokkaita eikä vähiten silmää miellyttäviä tuotteita.

ENERGIANsäästöä

Korostamme energiaa säästävää käyttöä tuotteidemme mukana toimitettavissa tiedoissa. Vuonna 2000 Helo Ltd sai ISO 14001 -sertifikaatin ympäristöasioiden hallintajärjestelmilleen.

11:00Loistavia laitearvosteluja päivän lehdessä
12:30uusi käyttöjärjestelmä. Se on todella nopea.
Start Rewarding Yourself Now

Optimoitua latautumista

Elämäni on jatkuvaa optimointia. Kaikessa. Olen nörtti ja pidän siitä. Mutta ymmärrän, miten tärkeää on nauttia hetkestä. Cava-kiukaani on väline, joka saa kaiken loksahtamaan paikalleen.