OMA VALINTANI:

Fero

Moderniin kuoreen verhoiltunakin Fero on yksi markkinoiden harvoista kiukaista, joissa hyödynnetään perinteisen suomalaisen saunan aitoja ja alkuperäisiä ominaisuuksia.
Fero-kiukaan reilusti mitoitettu kivitila lämpiää nopeasti, koska se on sijoitettu aivan tulisijan päälle. Kuumennettuaan se pysyy kuumana ja antaa runsaasti löylyä useiden tuntien ajan.
Innovatiivinen suunnittelu tekee puulla lämpiävästä Fero-kiukaastani nykyajan leirinuotion. Pienet päästöt ja tehokas palaminen säästävät luontoa.

TOIMIVUUTTA

NOPEUTTA

Minun saunarituaalini alkaa siitä, että annan tulen lämmittää kivet kokonaan, ennen kuin aloitan saunomisen.

HÖYRYÄ
TEHOKKAASTI

Ylisuuri kivitila luo erinomaiset olosuhteet runsaalle höyrynmuodostukselle.

LÄMPÖTILA

Fero-kiuas keskilämmölle lämmitettynä antaa aidon saunakokemuksen.

Pekan vinkit

Ruoan etsintää – luonnon ruokavaraston hyödyntämistä

Luonnon kauneus on minulle
tärkeää. Niin kuin ruokakin.

Toisin kuin monet luulevat, olen innokas kotikokki ja nautin valtavasti kulinaarisen elämyksen kehittelystä. Miksi en yhdistäisi kahta intohimoani: luontoa ja ruokaa? Olen alkanut lisäillä ruokiini syötäviä kasveja, sieniä, marjoja, sammalia ja jäkäliä. Ne kaikki ovat raaka-aineita, joita voin periaatteessa kerätä omalta maaltani. Käsittelen niitä niin kuin mitä tahansa valmistusainetta. Niitä voi pakastaa, keittää ja käyttää mausteena. Ja ne ovat ilmaisia.
17:38Sain uuden asiakkaan – olen ekstaasissa
19:47Pilkoin puita kolmeksi kuukaudeksi
Start Rewarding Yourself Now

Omaa tilaa,
hanki omasi

Teen paljon töitä, ja teen työni kilpailukykyisissä ympäristöissä. Jotta elämäni olisi tasapainoista, pyrin viettäm ään vapaa-aikani luonnossa. Arkk Line -saunassa vietetty aika saa kokemuksen ympyrän sulkeutumaan. Sen estetiikka, punainen setripuu ja kuituoptiikkavalaistuksen hohde ovat täydellisiä esimerkkejä upeasta suomalaisesta saunaperinteestä. Sen seuraksi olen valinnut puulla lämpiävän Fero-kiukaan. Autenttinen lopputulos on lyömätön. Tässä ympäristössä palkitsen itseni. Joka päivä.

Arkk Linen muotoilu on täydellinen esimerkki hienosta suomalaisesta muotoilufilosofiasta, johon kuuluvat puhtaat ja yksinkertaiset linjat, ja kauniskuvioinen punainen setripuu toimii siinä rauhoittavana taustana. Tätä minä todellakin kutsun täydelliseksi saunakokemukseksi.

arvostusta saunaperinteilleni

LÖYLY

Löyly on suomalaisen saunakokemuksen ydin. Löyly tarkoittaa pienen vesikauhallisen heittämistä kuumille kiville, niin että syntyy höyryä. Tämä höyry tuo saunahuoneeseen nopeasti lisää kosteutta, ja sillä on useita terveyshyötyjä.

VASTA/VIHTA

Nuorista koivunoksista valmistettu vasta tai vihta oli aiemmin olennainen osa saunomista. Minäkin käytän sitä halutessani täydellisen saunakokemuksen. Kun iho pehmentyy vietettyäni muutaman minuutin saunassa, piiskaan itseäni kevyesti vastalla. Se stimuloi verenkiertoa ja antaa raikkaan koivuaromin.

Kivien salaisuus

Nykyisen Helo-kiukaan tuottama lämpö varastoituu kiviin, jotka on kasattu väljästi, jotta ilma pääsee kiertämään vapaasti. Kiukaissa käytetään aivan erityisiä suomalaisia kiviä, jotka varastoivat ja kestävät korkeita lämpötiloja ja vapauttavat höyryä nopeasti, kun niille heitetään vettä. Mitä enemmän kiviä, sitä pehmeämpi löyly.

17:38Sain uuden asiakkaan – olen ekstaasissa
19:47Pilkoin puita kolmeksi kuukaudeksi
Start Rewarding Yourself Now

Aitoutta – näin minä toimin

Olen ehkä pinttynyt omiin tapoihini, ja harva asia pärjää nuotiolle iltahämärissä. Modernille ajalle olen löytänyt täydellisen korvaajan – Fero-kiukaan.